Složno u Botincu

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Tradicionalno kićenje bora u naselju Botinec tradicionalno ujedini Dječji vrtić, Udrugu umirovljenika i Vijeće mjesnog odbora. Prohladno jutro u srijedu 06.12. dan je Sv. Nikole koji se nije pojavio još do tada. 
Osim punih ruku nakita u rukama djece koje su umirovljenici promrzlim rukama stavljali na borove grančice i tako ga učinili ljepšim. Svakako treba istaknuti vrijedne djelatnice vrtića koje su osim pomaganja djeci u izradi prekrasnog nakita pripremile i topao čaj i voća za okrjepu. Ne mogu nespomenuti šeficu, sveprisutnu i najvredniju umirovljenicu Botinca našu Štefaniju Merkaš, koja se odaziva i suorganizira sva događanja u tom naselju. Vinko Munjić predsjednik Vijeća MO Botinac je jedan od najaktivnijih stanovnika Botinca. Svojim trudom i zalaganjem za kvalitetniji život stanovnika Botinca je i zaslužio da obnaša najodgovorniju dužnost u naselju. Sreća i zadovoljstvo na licima djece i njihovih roditelja zasluga je Ravnateljice Marijane Pernar, koja već tradicionalno pomaže sva događanja u naselju Botinac. Zadovoljstvo je imati takvu osobu u našem vrtiću kažu zadovoljni roditelji. Vidite da njihova pedagoginja sa zadovoljstvom dijeli djeci i građanima čaj i voće a djeci slatkiše. Bilo je to lijepo iskustvo i za oči lijep prizor kićenja bora kakvih bi trebalo biti u svim našim naseljima unatoč teškim vremenima. Botinčani su dokazali što ne možemo kupiti možemo rukama napraviti.
Mladen Plazibat
 

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

POKRETNI URED U BUZINU I KAJZERICI
U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Druš...

Opširnije

Show na sjednici vijeća Novi Zagreb Zapad: Zaštitari prisilno zatočili vijećnika!

U četvrtak navečer održana je sjednica Vijeća Gradske četvrti Novi Zagreb Zapad čiji je...

Opširnije

POKRETNI URED U BUZINU I KAJZERICI
Show na sjednici vijeća Novi Zagreb Zapad: Zaštitari...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?