Ciklus besplatnih koncerata u Staroj gradskoj vijećnici

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Daroviti mladi umjetnici i sadašnji studenti Muzičke akademije u Zagrebu održavat ćee koncerte svakog prvog ponedjeljka u mjesecu

Novi ciklus Glazbenih večeri, koji se ostvaruje u suradnji Gradske skupštine Grada Zagreba i Umjetničke organizacije Cristoforium, otvoren je u ponedjeljak 6. studenog 2017. Time je ova povijesna zgrada i važna gradska institucija dodatno otvorena javnosti i svim građanima Grada Zagreba, ali i sve brojnijim turistima.

Na otvorenju ciklusa nastupali su sopranistica Tanja Ruždjak i gitarist Pedro Ribeiro Rodriges s djelima Sora, Padovca, Rodriga i Brittena, a svečano ga je otvorila izaslanica predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrije Mikulića, predsjednica Odbora za kulturu Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Dubravka Brezak Stamać.

Koncerti će se tijekom ove akademske godine održavati u izložbenom prostoru Kristofora Stankovića svakog prvog ponedjeljka u mjesecu, s početkom u 19.00 sati, a nastupat će daroviti mladi umjetnici i sadašnji studenti Muzičke akademije u Zagrebu. Ulaz na Glazbene večeri za sve će posjetitelje biti besplatan.

Idući koncert na rasporedu je 4. prosinca 2017 godine. [zgmagazin]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

STANJE U PROMETU I JAVNI PRIJEVOZ

Kolnici su mokri na širem gradskom području. Tramvajski promet redovit je na svi...

Opširnije

Bullying je ozbiljan problem koji pogađa sve više mladih

Vršnjačko nasilje ozbiljan je problem u cijelom svijetu, a s njime se barem jedn...

Opširnije

STANJE U PROMETU I JAVNI PRIJEVOZ
Bullying je ozbiljan problem koji pogađa sve više...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?