Obilazak DV Tratinčica

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Prema najavi sa zadnje sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba, gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, obišao je danas Dječji vrtić Tratinčica, a u povodu nedavnog incidenta kada su prilikom boravka na zraku djeca iz tog područnog vrtića naišli na korištenu špricu.

Sigurnost djece naš je prioritet, svi trebamo skupiti glave i pronaći najbolje moguće rješenje kako se ovakve stvari više ne bi ponavljale, podvukao je gradonačelnik Bandić. Nikada nije dovoljno rada i ulaganja u sigurnost djece. Isti uvjeti moraju biti i za centralni objekt i za područna odjeljenja. Do Božića svi područni objekti moraju imati ograđene prostore za igru na zraku.

Prema riječima voditeljice Odjela za predškolski odgoj Bosiljke Devernay 3 posto djece upisane u gradske vrtiće koriste vanjske prostore koji nisu ograđeni. Također imamo i dodatno tehničko osoblje koje osigurava prostor. Nažalost, uz sve mjere opreza ovakve se stvari ipak dogode. U zadnjih 10 godina ovo je drugi takav slučaj u Zagrebu.

Zastupnica u Gradskoj skupštini Bruna Esih naglasila je da se za svu djecu trebaju osigurati kvalitetni uvjeti boravka u Gradskim vrtićima.  

Ravnateljica Dječjeg vrtića Tratinčica Nevenka Baksa dodala je da je preduvjet kvalitetnog odgojno obrazovnog rada sigurnost djece. Intenzivno surađujemo  s mjesnim odborima s ovog područja i Vijećem Gradske četvrti kako bi se našla najbolja rješenja. [novi-zagreb.hr]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Obilazak DV Tratinčica

Prema najavi sa zadnje sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba, gradonačelnik M...

Opširnije

Dobra zabava obilježila ‘Dane dječjih vrtića’

Povlačenje užeta, dodavanje loptom i skakanje u vrećama, samo su neke od sportskih akti...

Opširnije

Obilazak DV Tratinčica
Dobra zabava obilježila ‘Dane dječjih vrtića’

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?