Premijera predstave “Ružno pače”

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

U zagrebačkom kazalištu lutaka premijerno je prikazana predstava Ružno pače. Još jedna svima poznata popularna bajka Hansa Christiana Andersena. Ovo je jedna od bajki iz koje svi možemo izvući pouku o životu, odrastanju i različitosti.

Zagrebačko kazalište lutaka premijerno je prikazalo predstavu o Ružnom pačetu. Bogata scenografija i kostimografija zasigurno će bez daha ostaviti najmlađu publiku. Redatelj smatra da je ovo idealna priča za djecu iz koje mogu izvući pouku. “Ružno pače je zapravo jedna fenomenalna priča za vrijeme u koje danas živimo i to smo zapravo htjeli jako dugo postaviti samo je dosta bilo zeznuto adaptaciju napraviti. To je odlično Željka Udovičić- Pleština napravila uz moju malu pomoć. I onda smo okupili jedan zanimljiv tim i ohrabrili se da to nekako ipak postavimo” rekao je redatelj Leo Katunarić. Glavnu ulogu Ružnog pačeta glumi Boris Mirković. Majku Ružnog pačeta glumi Katarina Perica-Kirin, koja se odlično snašla u ulozi jer je i sama već majka. Uloga joj se jako dopala. Predstava je kako kažu namijenjena za sve uraste. “Ova predstava je namijenjena i za jako mladu djecu, tipa 3 godine i na više, ali uvijek pokušavam i za roditelje napraviti, jer znam kako je to kada sjede na predstavama onda pokušavamo napraviti i da roditeljima bude zanimljivo” istaknuo je Leo Katunarić. Ako ste ljubitelji Andersenovih bajki, ovo je svakako zanimljiva lutkarska predstava i poučna koju ne bi trebali propustiti. [mreža tv]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Dani Nikole Tesle u Tehničkom muzeju

Natječaj za godišnju nagradu »Nikola Tesla – Genij za budućnost&laqu...

Opširnije

Tehnički muzej “Nikola Tesla” i dalje najposjećeniji zagrebački muzej

Iz Tehničkog muzeja Nikola Tesla u četvrtak su se pohvalili sjajnim rezultatima te je u...

Opširnije

Dani Nikole Tesle u Tehničkom muzeju
Tehnički muzej “Nikola Tesla” i dalje najposjećeniji zagrebački...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?