Otvorenje sajma Sport Fest

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je na Zagrebačkome velesajmu otvorio sportski sajam Sport Fest koji će u četiri dana trajanja objediniti strast prema sportu i zdravomu načinu života.

Na toj zabavnoj i atraktivnoj manifestaciji posjetitelji će se moći upoznati i okušati u različitim sportskim aktivnostima. Nadalje, moći će ostvariti popuste kod kupovine te će se moći natjecati i osvojiti dobitak u nagradnim igrama. Izlagačima i sudionicima ovaj sajam otvora mogućnost prezentiranja usluga i proizvoda, direktne prodaje, boljega tržišnog pozicioniranja te ostvarivanje novih kontakata i poslovnih veza.

Srdačno vas pozdravljam, posebno organizatore AB Sport Konzalting i pročelnicu Gradskog ureda za gospodarstvo Mirku Jozić čiji je ured suorganizator ovog događanja. Nijedan posao na svijetu, a posebno u sportu se ne može raditi ako nemate pozitivne strasti i ljubavi. Želim puno uspjeha svima, istaknuo je gradonačelnik.

Sport Fest spaja sportske profesionalce, klubove, udruge i saveze s entuzijastima, lokalnim i državnim institucijama te predstavlja sve koji imaju ikakve aktivne veze sa sportom: sportaše i rekreativce, proizvođače sportske opreme i prehrane, tvrtke i udruge koje se bave uslužnim djelatnostima u sportu.

Prema riječima direktora AB Sport Consulting Alana Balena, na sajmu će se predstaviti više od 150 izlagača i 50 sportskih saveza, a posjetitelji će se moći okušati u 50 sportova. Kao sportska nacija zaslužili smo prvi pravi sportski sajam koji ćemo svake godine održavati i bit će na ponos našemu gradu.

Sportaši na najljepši mogući način promoviraju našu državu i iskreno im zahvaljujem na tome, istaknula je direktorica Zagrebačkog Velesajma Dina Tomšić te je dodala kako se važnost ovog projekta očituje ne samo u predstavljanju velikog broja izlagača i sportova već i u promicanju kulture i svijesti o potrebi bavljenja sportom. [novi-zagreb.hr]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Božićna priča hipodroma

U sklopu  Božićne priče hipodroma, koja se održava u organizaciji konjičkog k...

Opširnije

Advent u Zagrebu bogatiji za Adventsko klizalište Žuti Mačak

Daleko od gradske gužve, u nedjelju, 3. prosinca mali i veliki zaljubljenici zabave na ...

Opširnije

Božićna priča hipodroma
Advent u Zagrebu bogatiji za Adventsko klizalište Žuti...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?