Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Svi gosti i predstavnici medija imali su priliku pobliže se upoznati sa sudionicima vježbe i njihovom opremom.

Danas, 11. ožujka 2017. godine održana je vježba civilne zaštite Grada Zagreba „SPAŠAVANJE 2017.“ u vremenu od 07:30 do 14:00, te pokazni dio vježbe za građane i medije od 10:30 do 11:30 na lokaciji Sveučilišne bolnice Blato, koju je organizirao Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Vježba „SPAŠAVANJE 2017.“ provedena je sa ciljem daljnjeg unapređenja koordinacije rada i aktivnosti svih hitnih službi u slučaju potresa na području Grada Zagreba. Tijekom vježbe provjeravala se koordinacija između različitih razina hitnih službi.

Sudjelovao i MUP

U vježbi su osim specijalističkih postrojbi i postrojbi civilne zaštite opće namjene sudjelovali i Ministarstvo unutarnjih poslova – Policijska uprava zagrebačka, Državna uprava za zaštitu i spašavanje, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, Vatrogasna zajednica Grada Zagreba, Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb, Zagrebački radio-amaterski savez te udruge za obuku potražnih pasa KOSSP i HUOPP.

Nakon pokazne vježbe za građane i medije, svi gosti i predstavnici medija imali su priliku pobliže se upoznati sa sudionicima vježbe i njihovom opremom.[zagreb.info]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Djelomično oblačno

11°C

Zagreb

Djelomično oblačno

Vlažnost: 65%

Vjetar: 6.44 km/h

  • 31 Ožu 2017

    Pretežno sunčano 22°C 7°C

  • 01 Tra 2017

    Sunčano 23°C 8°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare