Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Na Zagrebačkom velesajmu upravo se održavaju devetnaesti po redu Dani ljepote & fitnessa koje je danas otvorio gradonačelnik Milan Bandić. Riječ je o međunarodnom sajmu kozmetike, pribora i opreme za kozmetičke i frizerske salone te fitness centre. Sajam se održava od 10. do 12. ožujka, u paviljonima 8, 8a, 9, 11a, 11b, 11c i u Toplome prolazu, a okuplja 255 izlagača iz 22 zemlje, na 12.800 m2 izložbenog prostora. U sklopu sajma održat će se i mnogobrojna stručna predavanja, predstavljanja, natjecanja i revije.

Sajam informira o novostima i trendovima iz svijeta njege i ljepote te o mogućnostima atraktivne opreme za salone. Gradonačelnik Bandić je naglasio kako ovaj najljepši gradski sajam iz godine u godinu bilježi sustavan rast te je u 2016. porastao za 40 % u odnosu na prošlogodišnji broj direktnih izlagača i za 20 % u odnosu na broj posjetitelja, odnosno na više od 11.000.

»Čestitam vam što ste sajamski prostor uspjeli proširiti te što ste na njemu integrirali interese s područja zdravlja, estetike i vježbanja, a čime ste osigurali nastup belgijskih, fancuskih, hrvatskih, talijanskih, izraelskih, japanskih, kineskih, nizozemskih te brojnih drugih izlagača«, rekao je Bandić.

Od događanja tu su natjecanje u šminkanju Zvjezdana prašina za škole i amatere te istovrsno natedcanje za profesionalce Colour Clash, frizersko natjecanje učenika srednjih škola, međunarodna izložba radova natjecatelja u uređivanju noktiju na temu Love animals, natjecanje u japanskoj metodi iscrtavanja obrva… Osim natjecanja tijekom sajma učenici srednjih strukovnih škola za sve posjetitelje pružat će besplatne kozmetičke tretmane poput tretmana lica, prirodne njege noktiju, šminkanja za dnevni make up.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a sajam je otvoren svaki dan od 10.00 do 19.00 sati. [ZG-magazin]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Djelomično oblačno

7°C

Zagreb

Djelomično oblačno

Vlažnost: 72%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 30 Ožu 2017

    Djelomično oblačno 21°C 7°C

  • 31 Ožu 2017

    Pretežno sunčano 22°C 7°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare